Recension av Singles50Bra dejtingsida för dig som är 50+

Singles50 Startsida
Skapa ett konto gratis!Testa utan risk!
Singles50
Totalt Omdöme
4.3
  • Registrering
  • Funtkioner
  • Säkerhet
  • Kundtjänst
  • App
  • Pris
Sending
Användarbetyg
4.22 (9 omdömen)

Singles50 Summering- Testad av Sofia

Singles50 är en av de bästa dejtingsdorna for 50+ dejting!

Den har ett användarvänligt gränssnitt, och  erbjuder massor med bra funktioner.

Det som håller den tillbaka lite är kundtjänsten som skulle kunna vara bättre samt att den inte har lika många medlemmar som andra likanande dejtingsidor.

Allt som allt är det fortfarande en väldigt bra dejtingsida!

Det bästa med Singles50

Sajten är lätt att använda
Även om du inte är särskilt tekniskt kunnig kommer du att kunna räkna ut hur du ska använda alla funktioner utan problem.
Många medlemmar
Du kommer att ha många människor att välja mellan.
Registrera dig gratis
Du kan prova dig fram innan du binder dig ekonomiskt.
Singles50 Fakta
Målgrupp50+
Hemsidasingles50.se
Ägarebe2 S.à.r.l.
Lanserad2014
GratisJa (Finns premium)
AppAndroid & Iphone

Singles50 är en bra dejtingsajt för singlar över 50 som letar efter ett seriöst förhållande. Webbplatsen har inte en så stor medlemsbas men hemsidan är lätt att använda. Du kan registrera dig gratis och börja bläddra igenom profiler omedelbart. Webbplatsen har också många funktioner som gör det enkelt att hitta matchningar och kommunicera med andra medlemmar. Om du är över 50 år och letar efter kärlek är Singles50 en bra dejtingsajt att prova.

Fördelar
Sajten är lätt att använda och navigera
Det finns många medlemmar
Sajten erbjuder både gratis och betalda medlemskap
Du hittar likasinnade matcher
Nackdelar
Måste ha premium för att ta del av alla funktioner
Skapa ett konto gratis!Testa utan risk!

Vanliga frågor om Singles50

Ja, det finns en gratisversion som gör det möjligt för dig att testa sidan innan du väljer om du vill betala för ett abonnemang.

De flesta funktionerna på är låsta bakom ett betalt abonnemang, så om du vill använda dejtingsidan fullt ut så måste du betala.

Dejtingsidan har 60 000 aktiva användare i Sverige. Det är inte så många användare jämfört med andra dejtingsidor, och det är detta som är den största nackdelen med sidan.

Ett abonnemang kostar från 399 kronor per månad om man köper ett halvår. Det finns även möjlighet att köpa ett kvartalsabonnemang eller enbart en månad.

Ja, det är en av de bästa dejtingsidorna för personer i 50-årsåldern. Den har ett väldigt användarvänligt gränssnitt, och det finns många bra funktioner på sidan.

Nej, det går inte att registrera sig med sin Facebook-konto på Singles50. Du får registrera dig med e-postadress.

Ja, det finns en app för både iPhone och Android. Du kan även använda dejtingsidan i din mobilwebbläsare.

Matchningen fungerar genom ett personlighetstest. Detta test är gratis att göra, och det tar cirka 15 minuter. Testet används för att matcha dig med andra användare som har liknande intressen och personligheter.

Ja, det är en mycket säker dejtingsida. Sidan använder SSL-kryptering för att skydda dina personuppgifter.

Nej, det är inte möjligt för personer under 18 år att registrera sig. Dock rekommenderar vi inte att man använder Singles50 först man är över 50 år.

Du kan kontakta supporten genom att använda deras kontaktformulär.

Skapa ett konto gratis!Testa utan risk!

Singles50 introduktion

Singles50 mobil och dator

När du är redo att börja dejta är det naturligt att vilja hitta rätt person att dela ditt liv med. Men det är inte alla som lyckas hitta rätt partner, och många slutar med att de skiljer sig. De kanske till och med har barn och är långt över 50 år när detta händer. Så vart kan du vända dig för att hitta rätt partner att dela resten av ditt liv med? Ett alternativ är nätdejting.

Med nätdejting kan du skapa en profil och söka efter potentiella matchningar utan att någonsin behöva lämna ditt hem. Du kan också begränsa din sökning genom att specificera vad du letar efter hos en partner, till exempel ålder, intressen eller plats.

Det finns dock få saker i livet som är mer skrämmande än att ge sig ut på dejtingscenen efter en längre tids frånvaro. Oavsett om du har blivit änka, skild eller helt enkelt inte har haft tid för ett förhållande kan tanken på att börja om igen vara överväldigande. Det är dock viktigt att komma ihåg att det finns andra i samma båt.

Personer över 50 år kan ofta tycka att det är svårt att träffa nya människor, och det är där en webbplats som Singles50 kan hjälpa till. Som en webbplats som främst är avsedd för personer i denna åldersgrupp ger den en möjlighet att komma i kontakt med andra som söker kärlek och sällskap. Eftersom de allra flesta medlemmarna är singlar, skilda eller änkor kan du dessutom vara säker på att alla på sajten befinner sig i en liknande situation. Så om du är redo att ta steget och börja dejta igen kan Singles50 vara precis vad du söker.

Information om Singles50

När det gäller dejting kan det finnas en viss stigmatisering av att vara singel i 50-årsåldern. Vissa människor antar att man vid denna tidpunkt i livet inte längre är intresserad av att hitta kärleken. Medlemmarna på Singles50 är dock ett bevis på att så inte är fallet. Den här svenska dejtingsajten har blivit allt populärare bland de över 50 år, och det har lett till många framgångshistorier. Sajtens fokus på denna åldersgrupp har verkligen betalat sig, eftersom det har gjort det möjligt för dem att bygga upp en gemenskap av likasinnade individer.

Tjänsten är utformad med enkelhet i åtanke, vilket gör det lätt för användare i alla åldrar att navigera och hitta den information de behöver. Webbplatsen är snabb och responsiv och funktionaliteten är okomplicerad. Detta gör den idealisk för en äldre målgrupp som kanske inte är lika bekväm med teknik som yngre användare. Detta gör det möjligt för alla att hitta den rätta utan svårigheter.

Är Singles50 rätt dejtingsajt för dig?

Det finns många olika dejtingsajter på internet, och det kan ibland vara svårt att veta vilken som är rätt för dig. Oavsett om du är ung eller gammal, kvinna eller man så finns det en dejtingsajt som passar dina behov. Singles50 är dock inte bara en dejtingsajt, utan snarare en ”community” för personer i 50-årsåldern. Medlemmarna på sajten går alla igenom liknande livssituationer, och det gör det mycket enklare att hitta någon att dela livet med. De flesta av dessa personer har också redan barn och ex-partners, och de vet vad de vill ha i ett förhållande.

Om du ser dig själv i denna beskrivning så är Singles50 definitivt en dejtingsajt för dig. Att registrera sig är helt gratis, och du kan välja att aldrig betala om du inte vill. Om du dock vill uppgradera till ett premiumkonto så har vi priserna här.

Singles50 pris

Singles50 olika premiumkonton

Som alla andra seriösa dejtingsidor har Singles50 ett premiumabonnemang för full tillgång till alla funktioner på sajten. Detta innebär att du bara har begränsad användning av dejtingsidan om du inte är betalande medlem. Men det är viktigt att notera att Singles50 har en av de högre månatliga priserna på marknaden. De flesta andra dejtingtjänster kostar omkring 300-600 kr/månad, medan Singles50 kostar 399-999 kr/månad. Här är alla priser för Singles50:

TidPris per månadTotalt pris
1 månader999 kr/månaden999 kr
3 månader799 kr/månaden2397 kr
6 månader399 kr/månaden2394 kr

Som ni ser så är det billigare att ett abonnemang i 6 månader jämfört med 3 månader, vi antar att detta är ett misstag, men vi rekommenderar att ni skaffar 6 månader om ni köper premium.

Det här får du med premium

Det här får du med Singles50 premium

För att locka dig till att uppgradera till ett premiumkonto så har Singles50 många olika förmåner för betalande kunder. Med ett premiumkonto får du full tillgång till all information på sajten, inklusive profiler, bilder och meddelanden. Här är en lista med alla premiumfunktioner.

Vad du kan göraBasmedlemPremiummedlem
Skapa en profilJaJa
PersonlighetstestJaJa
Ladda upp fotonJaJa
VideosamtalNejJa
Lägg till kontakter till favoriterNejJa
Bilder klart synligaNejJa
Skicka obegränsat med meddelandenNejJa
Läs obegränsat med meddelandenNejJa
Skapa ett konto gratis!Testa utan risk!

Singles50 registrering

Om du har bestämt dig för att testa Singles50 är det dags att gå med. Registreringen är snabb och enkel med ett intuitivt sätt att svara på frågor. Du kommer att få svara på några frågor om dig själv samt den du söker. Detta är för att hjälpa Singles50s algoritmen att hitta den perfekta partnern för dig. Testet består av 34 frågor som täcker ämnen som dina värderingar, dina preferenser och din personlighet. Genom att ta dig tid att besvara dessa frågor på ett genomtänkt sätt ger du dem bästa möjliga chans att hitta någon som verkligen kompletterar dig. För att hitta varaktig kärlek måste du hitta rätt matchning, så svara på dessa frågor så noggrant och seriöst som möjligt.

För att underlätta din registrering så har vi skapat en hel sida med all information om hur du skapar ett konto på Singles50 som du kan läsa om du har några frågor.

Börja matcha och kontakta

När du har avslutat ditt registreringsformulär kommer Singles50 att börja visa dig några av dina första matchningar. Dessa är personer som sajten har bestämt att de kan passa bra för dig, baserat på de svar du gav under registreringen. Detta kan vara ett bra sätt att komma igång på sajten och börja träffa nya människor. Men om du föredrar det kan du också bläddra igenom profiler på egen hand. Sidan tillhandahåller många sökfilter så att du kan hitta personer som uppfyller dina specifika kriterier. Oavsett om du vill vara proaktiv eller låta sajten göra jobbet åt dig finns det många sätt att hitta nya matchningar på Singles50.

Medlemmar på Singles50

Antalet medlemmar är ofta det viktigaste när det kommer till dejtingsidor. Du har fler personer att välja mellan vilket ger dig en större chans att hitta någon du är kompatibel med. Det är dock viktigt att komma ihåg att kvantitet inte alltid är lika med kvalitet. Det kan finnas många medlemmar på en dejtingsajt, men det betyder inte nödvändigtvis att alla är rätt för dig.

Singles50 har cirka 60 000 aktiva singlar i Sverige, och 766 000 i hela världen. Detta är förhållandevis få jämfört med andra dejtingsidor, men då alla medlemmar är i din åldersgrupp så behöver det inte vara lika många som i en generell dejtingsida.

Könsbalansen hos Singles50 är också jämnt fördelad, vilket är väldigt viktigt när det kommer till dejtingsidor. 43% av medlemmarna är män och 57% är kvinnor, vilket gör det mycket lättare att träffa någon som passar dig.

Hur du använder dejtingplatformen

Dejtingplattformen på Singles50

Singles50 är en mycket användarvänlig dejtingplattform. Du kan söka efter andra medlemmar, läsa och skicka meddelanden, se personliga profilbilder samt gilla andras profiler. Om du är intresserad av någon kan du enkelt klicka på deras profilbild så får du upp mer information om dem. Alla dessa funktioner är tillgängliga via din startsida, och du kan nå dem alla med ett par klick. För att göra det ännu enklare för dig finns det också en mobilapp som gör det möjligt för dig att använda tjänsten när du är på språng.

Funktioner på Singles50

Singles50 erbjuder flera olika funktioner för att göra din nätdejtingupplevelse så bra som möjligt. Här är några av de huvudsakliga funktionerna:

Personlighetstest:

Som nämnts ovan finns det ett personlighetstest på sajten som du kan ta för att ge en bättre uppfattning om dina egna preferenser och värderingar. Detta är en mycket bra funktion eftersom det gör det mycket enklare för sajten att hitta matchningar som passar dig.

Börja matcha snabbt:

Kontaktförslag på Singles50

Du att visas dina första matchningar så fort du har registrerat dig. Vi uppskattar detta då det visar att de är mån om att du ska träffa någon så snabbt som möjligt. Detta är också en mycket bra funktion för dejtingsajter eftersom det gör att nya användare kommer igång på sajten snabbare.

Sökfunktion:

Singles50 har en mycket avancerad sökfunktion som gör det möjligt för dig att filtrera profiler på olika sätt, inklusive ålder, kön och plats. Det finns också ett antal andra filter som du kan använda för att göra det enklare att hitta personer som verkligen passar just dig.

Meddelanden:

Det finns ett meddelandesystem inbyggt i Singles50, så att du enkelt kan kommunicera med andra användare. Detta är idealiskt för att lära känna någon innan ni träffas i verkliga livet. Du får direkt ett meddelande från kundtjänsten när du skapar ett konto som ger dig några tips på hur du på bästa sätt fyller din profil.

Ett meddelande från Singles50 kundtjänst

Detta är bara några av de många bra funktioner som Singles50 erbjuder. Oavsett om du letar efter kärlek, vänskap eller bara någon att chatta med finns det mycket här för dig att upptäcka.

Skapa ett konto gratis!Testa utan risk!

Hur du kontaktar någon på bästa sätt

När du kontaktar någon på Singles50 är det viktigt att vara artig och respektfull. Undvik att skriva något som kan tolkas som oförskämt eller kränkande. Kom ihåg att detta är någon som du eventuellt vill dejta, så det är viktigt att du visar dig från din bästa sida. Här är några tips på vad du bör skriva:

– Presentera dig själv och förklara varför du är intresserad av att komma i kontakt med personen du kontaktar.

– Ge dem en komplimang för deras profil eller foton. Detta är ett bra sätt att börja saker och ting på ett positivt sätt.

– Gör ett genuint försök att komma i kontakt med dem och var vänlig och engagerande.

– Skriv inte för mycket. Håll dina meddelanden korta och snälla. Det finns ingen anledning att gå in på alltför många detaljer i ditt första meddelande.

– Undvik negativitet. Ingen vill läsa om dina ex eller klagomål om livet i allmänhet.

– Var inte påträngande. Om den andra personen inte svarar direkt ska du inte fortsätta att skicka meddelanden om och om igen. Ge dem lite tid att svara.

Slutsats: Var bara trevlig! Skriv något som visar att du har läst deras profil och att du är intresserad av att lära känna dem bättre.

Singles50 app

Singles50 har både en iPhone samt en Android App

Singles50 har en dejtingapp som är lätt att använda och smidig att ha med sig på språng. Appen gör det möjligt för dig att komma åt alla funktioner som finns på sajten, inklusive meddelandesystemet och sökfunktionen.

Appen är tillgänglig för både iOS- och Android-användare, och du kan ladda ner den gratis från respektive appbutik.

Kundtjänst på Singles50

Singles50 erbjuder tyvärr inte den bästa kundtjänsten. Det finns ingen telefonsupport och det kan därför vara svårt att få kontakt med någon i deras supportteam. För att kontakta kundtjänsten måste du skicka ett mejl genom deras kontaktformulär eller till mailadressen [email protected]. Dock, när du har fått kontakt med kundtjänsten så är de väldigt hjälpsamma. Vår rekommendation är att Singles50 öppnar upp både en live-chatt samt en telefonlinje för att kunna hjälpa alla användare på bästa sätt.

Singles50 har även en robust ”vanliga frågor” sida som kan vara till stor hjälp för nya användare av sajten. Här finns det svar på de flesta frågor, och denna sida är mycket enkel att navigera.

Skapa ett konto gratis!Testa utan risk!

Singles50 trygghet och säkerhet

Singles50 är en mycket trygg och säker dejtingsajt. Deras plattform skyddas av ett toppmodernt säkerhetssystem som håller din personliga information konfidentiell. De har även ett team av moderatorer som håller ett öga på sajten dygnet och ser till att allt flyter på som det ska.

Webbsidan är även byggd med säkerhet i åtanke och använder den senaste krypteringstekniken för att hålla dina uppgifter säkra. Det betyder att ingen obehörig kan komma in och få tillgång till dina personliga uppgifter.

Det finns även flera olika verktyg och funktioner för att hålla ditt konto säkert. Dessa funktioner inkluderar:

– En knapp som snabbt gör det möjligt för dig att rapportera användare som beter sig olämpligt.

– Möjlighet att blockera användare som du inte vill kommunicera med.

– Ditt mejl och telefonnummer hålls hemligt, så du behöver inte oroa dig för att bli kontaktad utanför dejtingsidan.

Som du ser är dejtingsidan säker och trygg, och medlemmarna kan vara säkra på att deras personliga information inte kommer att delas med någon tredje part. Så, om du letar efter en trevlig och säker nätdejtingupplevelse är Singles50 en bra sida att testa.

Singles50 jämfört med andra dejtingsidor

Singles50 är en av de bästa dejtingsidor för singlar i 50-årsåldern. De erbjuder en mycket användarvänlig hemsida, massor av funktioner och ett stort utbud av potentiella matcher. Men är det den bäst dejtingsidan för dig, eller bör du testa ett annat alternativ?

Singles50 eller Ourtime

Singles50 och Ourtime är båda dejtingsajter som riktar sig till personer över 50 år, och är två av de mest populära dejtingsidorna med den här målgruppen. Båda dejtingsajterna har en massa bra funktioner, men Ourtime har flera fördelar jämfört med Singles50.

Största fördelen med Ourtime jämför med Singles50 är att Ourtime har många fler användare, både globalt och i Sverige. Detta innebär att det finns fler potentiella matcher på Ourtime, och du har alltså större chans att träffa någon som passar just dig.

Vidare är Ourtime lite enklare och mer intuitiv att använda. Båda har dock en gratis version som gör det möjligt för dig att testa dejtingsidorna innan du väljer att betala för ett abonnemang.

Allt i allt är Ourtime en bättre dejtingsida än Singles50, med fler användare och en mer intuitiv webbplats.

Klicka här för att testa OurtimeSveriges bästa 50+ dejtingsida!

Singles50 eller 50PlusMatch

50PlusMatch är en annan populär dejtingsida för personer i 50-årsåldern. Den har dock färre användare Globalt och i Sverige än Singles50, och därför finns det också färre potentiella matcher på 50PlusMatch.

Webbplatserna är båda enkla och intuitiva att använda, även om 50PlusMatch kanske inte är lika snygg som Singles50. Det finns gott om funktioner på båda dejtingsidorna, och båda erbjuder gratis registrering.

Om du väljer mellan dessa två så skulle vi rekommendera att du testar Singles50 först, dock är Ourtime bättre än båda dessa.

Klicka här för att testa 50PlusMatchEtt bra alternativ till Singles50

Singles50 eller Match.com

Här har vi en jämförelse där båda sidorna faktiskt inte är inriktade enbart på 50 plus marknaden. Detta är för att Match.com är en mer generell dejtingsida som är gjord för att passa så många som möjligt. Det är dock förstås inte omöjligt att hitta personer som är 50 plus på Match.com.

Fördelen med Singles50 framför Match.com i denna jämförelse är först och främst att det är en mycket mer målgruppsanpassad sida. Det finns alltså fler personer på Singles50 som faktiskt letar efter någon i sin egen ålder, vilket ger bättre möjligheter till att hitta en träff.

Match.com är dock med all säkerhet en större dejtingsida, och du kommer därför kunna hitta personer från hela Sverige på sidan, även om du bor i en mindre ort.

Det är svårt att säga vilken av dessa två dejtingsidor som är bäst, det beror helt på vad du är ute efter. Om du vill ha en större pool av potentiella matcher så är Match.com ett bättre alternativ, men om du föredrar en målgruppsanpassad dejtingsida är Singles50 bättre.

Klicka här för att testa Match.comVärldens största dejtingsida!

Singles50 slutbedömning

Singles50 är en av de bästa dejtingsidorna för personer i 50-årsåldern. Den erbjuder många bra funktioner, och har ett väldigt användarvänligt gränssnitt, tyvärr finns det dock inte så många användare på sidan som vi hade önskat. Webbplatsen har en gratis version som gör det möjligt för dig att testa dejtingsidan innan du väljer om du vill betala för ett abonnemang. Allt i allt är Singles50 en bra dejtingsida, men det finns bättre alternativ.

Skapa ett konto gratis!Testa utan risk!