Hur du skapar ett konto på Singles50

Skapa ett konto på bara några minuter!

Skapa ett konto på Singles50

Om du har tagit steget och vill testa att dejta online med Singles50 så måste du först skapa ett konto. Det är väldigt lätt att skapa ett konto, och det tar bara några minuter, men innan du påbörjar registreringen så måste du självklart gå till deras hemsida, vilket du kan göra med den här länken https://www.singles50.se/, eller genom att klicka på knappen nedan.

Skapa ett konto gratis!Testa utan risk!

Hur du skapar ett konto hos Singles50

Här är en lista med stegen du behöver ta för att skapa ett konto:

OBS: Du kan inte stänga sidan innan steg 11 om du vill att allt ska sparas!

Total tid 20 minuter

Steg 1

Singles50 registreringsknapp

Välj om du är en man eller kvinna och vilket kön du söker, klicka därefter på ”Registrera dig nu GRATIS”.

Steg 2

Användarnamn på Singles50

Du kommer nu att bli ombedd att svara på några enkla frågor om dig själv, såsom ditt förnamn, födelsedatum och i vilken ort du bor.

Steg 3

Välj partner Singles50

I detta steg kommer du att få besvara ett par frågor om hur du väljer en partner.

Steg 4

Välj egenskaper din partners egenskaper på Singles50

Nu måste du välja minst tre egenskaper är viktigast för dig hos en partner.

Steg 5

Singles50 din partners utseende

Nu får du några fler frågor om din drömpartner, dessa är ålder, längd och figur.

Steg 6

Singles50 din partners livsstil

Du får även några få frågor om din drömpartners livsstil. Frågorna är vilken utbildning den har samt om den röker eller dricker.

Steg 7

Frågor om sig själv Singles50

När du har svarat på frågorna om din drömpartner så kommer du att få fler frågor om dig själv. Frågorna är allt ifrån om du är öppen med dina känslor till hur snabbt du börjar lita på folk.

Steg 8

Egna egenskaper Singles50

Nu kommer du att behöva svara på några egenskaper du har. Välj minst tre, och var ärlig!

Steg 9

Berätta lite mer om ditt eget utseende och din livsstil. Dessa är liknande frågor som tidigare, men om dig själv istället.

Steg 10

Detta är det näst sista steget innan du kan slutföra din profil börja dejta, det är även det oviktigaste. Du måste bara svara på hur du hörde om Singles50. Om du hittade dem genom oss eller Google så är det bara att svara ”på nätet”.

Steg 11

Äntligen sista steget, du ska nu skriva in din e-post samt ditt lösenord. Sen kommer din registrering att vara klar och du kan lämna sidan om du vill. Efter detta kan du även lämna sidan om du vill.

Skapa ett konto gratis!Testa utan risk!

Efter lyckad registrering

Efter att du har slutfört din registrering hos Singles50 så finns det några saker du bör göra för att förbättra din dejtingprofil. Dessa är saker som att ge mer information om dig själv samt lägga upp bilder på dig.

Fyll i din profil

För att optimera dina chanser att hitta någon som passar dig är det viktigt att fylla i din profil så noggrant som möjligt. Om du bara skriver några få rader kommer det att vara svårt för andra användare att veta om ni är ett bra match. Detta gäller särskilt om du är kräsen när det gäller vem du dejtar. Men för att du ska ha en bra chans att träffa rätt person är det viktigt att du beskriver dig själv och dina intressen på ett klart och tydligt sätt.

Du bör också ladda upp en eller flera profilbilder. Det är viktigt att du väljer bilder som visar din personlighet på ett bra sätt. Men det är ännu viktigare att du väljer bilder som är aktuella. Ditt profilfoto bör t.ex. inte vara från för 10 år sedan, eftersom det kan ge en missvisande bild av hur du ser ut idag.

Det finns även ett antal riktlinjer som du måste följa för att ditt foto ska bli godkänt. Dessa är att ditt ansikte måste vara igenkänningsbart, du får inte heller ha foton av barn, kändisar, grupper av personer, foton av landskap och animeringar

Singles50 profilbild

För att träffa den bästa för dig är det också viktigt att du anger dina preferenser för en partner. Detta innebär att du ange saker som din ideala partners livsstil och mål. Ju mer precis du är i dina svar, desto bättre blir resultatet, och färre som inte passar dig kommer att skriva.

Summering

Då var det klart! Nu har du skapat ett konto på Singles50 och fyllt i din profil så bra så att chansen att matchar med andra singlar ökar markant. Bra gjort!

Det kan kännas skrämmande att ge sig ut i dejtingvärlden, men kom ihåg att du inte är ensam, och att det här är första steget till en fantastisk relation!

Skapa ett konto gratis!Testa utan risk!